Aspect asemanator,putere foarte mare.

Ati cerut un Tile mai puternic, si ajutor suplimentar in gasierea telefonului sau a tabletei. Faceti cunostinta cu cea de-a doua generatie Tile. El va face tot.

Apeleaza-ti telefonul.

De cate ori ti s-a intamplat sa nu iti gasesti telefonul? Acum, trebuie doar sa apesi pe litera “e” de pe dispozitivul Tile. Daca se afla in aria de acoperire, telefonul va suna tare, chiar si pe modul silentios.

 Sunet Mai Puternic.

Chiar daca dispozitivul se afla sub o gramada de rufe sau la cateva camere distanta, noul semnal sonor cu care vine echipat va face fata cu brio in gasirea lui. Toti cei 90 de decibeli  pe care ii produce Tile,vor fi auziti cu usurinta chiar si de la o distanta mare.

Dispozitivele se pot gasi reciproc.

Descarca ultima aplicatie Tile pe telefonul sau tableta ta, si utilizeaza aplicatia de pe un dispozitiv pentru a-l gasi pe celalalt. Functioneaza pe IOS si pe Android,astfel incat un telefon Android poate suna un iPad iar un iPhone poate suna o tableta Android. 

Descarca aplicatia astazi.

Gaseste-ti dispozitivul utilizand orice browser web.

Atunci cand telefonul sau tableta ta dispare,conecteaza-te la web.thetileapp.com pentru a le gasi. Poti sa iti apelezi telefonul sau tableta, sa vezi ultima locatie in care au fost, sau sa trimiti un mesaj pe ecranul de blocare pentru oamenii care l-ar putea gasi.

Lucrurile tale pot fugi, dar nu se pot ascunde.

Transport gratuit 

1- An

Garantie