Doua solutii mici,

 pentru linistea ta zilnica.

Descopera noile Tile Mate si Tile Slim

Apeleaza-ti lucrurile.

Apeleaza-ti lucrurile pierdute de pe telefon. Daca Tile se afla in aria de acoperire Bluetooth de cca.70m, acesta va genera un semnal sonor puternic pana cand il vei gasi.

Gaseste-ti telefonul.

Nu iti gasesti telefonul? Apasa de doua ori pe butonul situat pe Tile pentru a-ti apela telefonul pierdut,chiar daca acesta este pe modul silentios.

Aminteste-ti unde il aveai.

Lasa intotdeauna aplicatia sa ruleze in fundal, si Tile iti va aminti automat data si locul in care aveai ultima data obiectul negasit,astfel incat sa stii de unde sa incepi cautarea.

Anunta cand gasesti.

Daca obiectul pierdut nu se afla in locul in care il aveai ultima oara, selecteaza din meniul aplicatiei "Notify When Found", iar atunci cand un alt utilizator Tile va trece prin aria dispozitivului tau iti va transmite in mod involuntar, automat si 100% anonim date referitoare la locatia actuala.

Tile este usor de utilizat, incearca-l si tu!

Sunet puternic.

Difuzoarele mici produc un semnal sonor tare, care este usor de auzit chiar si de sub o gramada de rufe sau câteva camere distanta.

Rezistent la apa.

Scufundarile sunt excluse din ecuatie, dar zilele ploioase nu sunt o problema. Tile este rezistent la apa la standarde IP5.

Gaseste-ti telefonul.

Apasa de doua ori pe butonul situat pe Tile pentru a-ti apela telefonul pierdut,chiar daca acesta este pe modul silentios.

Zero intretinere.

Bateriile dispozitivului Tile dureaza un an intreg fara a fi necesara incarcarea lor. Actualizeaza-ti Tile dupa un an, cu programul nostru reTile pentru un procent din costul lui.

SUNTEM DEJA 4.5 MILIOANE DE UTILIZATORI.ALATURA-TE SI TU.

Va prezentam cel mai simplu si cel mai rapid mod de a gasi telefonul.